WERKPLAATS

Onze werkplaats bevat de modernste apparatuur die ons in staat stelt de hoge kwaliteitsstandaard voor uw Porsche te blijven garanderen. De diagnosecomputer met typegeoriënteerde software zorgt voor een juiste diagnose en is daarmee de sleutel tot een perfecte reparatie zonder overbodige kosten. Uiteraard gebruiken wij daarbij uitsluitend originele Porsche-onderdelen.

ONDERHOUD EN REPARATIE

Elk type Porsche wordt bij ons met dezelfde zorg en aandacht behandeld. Oud of nieuw. Elke Porsche is een staaltje van perfecte techniek. Daarom werken wij altijd met uiterste precisie en uitsluitend met originele onderdelen. Zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote elektronische storingen kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Alle werkzaamheden worden in nauw overleg met u uitgevoerd, waarbij uw wensen het uitgangspunt vormen. Constateren wij tijdens onze werkzaamheden (onvoorziene) problemen, dan nemen wij altijd eerst contact met u op om de verschillende opties te bespreken. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

REVISIE

Door de minutieuze bouwwijze van Porsches gaan deze lang, héél lang mee. Maar soms (of misschien wel juist daardoor) ontkomt zelfs een Porsche niet aan een gehele of gedeeltelijke revisie van de motor en/of versnellingsbak. Een revisie wordt door ons met uiterste precisie uitgevoerd en uitsluitend met originele Porsche-onderdelen. De keuze voor revisie gaat meestal met kostbare ingrepen gepaard. Wij zullen u hierover van tevoren uitgebreid informeren, zodat u een verantwoorde keuze kunt maken. Ons uitgangspunt hierbij is 'value-for-money'.

SCHADEHERSTEL

Ook kunt u bij ons terecht voor schadeherstel. Denk hierbij aan schade aan het voertuig, Vervangen de ruiten, Restylen (uitdeuken zonder spuiten), of velgherstel. Voor een vrijblijvend en persoonlijk advies vragen wij u contact met ons op te nemen.

DETAILING

Mocht uw Porsche enkel toe zijn aan een optische opfrisbeurt, of dat nu poets-, polijst- of spuitwerk is, ook dan zijn wij u graag van dienst. Tevens voeren wij ook herstel en verzorgings werkzaamheden uit aan de bekleding van uw Porsche. Denk hierbij aan, slijtage van het zitvlak, scheuren in lederen bekleding maar ook het herstellen van het stuur of andere delen.

Whatsapp RS-eleven Bel RS-eleven Mail RS-eleven Facebook RS-eleven Instagram RS-eleven